3 tips på charmiga konferenshotell i Hudiksvall

Kungsgården Långvind - Konferensrum 1

Planerar du din nästa konferens? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har några tips på charmiga konferenshotell runt omkring Hudiksvall, som kommer att göra varje evenemang minnesvärt! Här kan du komma ifrån det vanliga, tråkiga konferensupplevelsen och få en mer personlig upplevelse och utomordentlig service i vacker hälsingemiljö.

Kungsgården Långvind Hotell & konferens

Kungsgården Långvind boende & konferens

Kungsgården Långvind boende och konferens är en av våra mest populära lokaler, den har fått betyget 5.0 av sina besökare på Tripadvisor, och är den perfekta platsen för små eller stora grupper. Konferensfaciliteterna är förstklassiga, med ett välutrustat mötesrum med tillgång till stor tv, projektorer, eluttag till alla och 100Mbps internet. I konferensrummet bjuder man på det ”lilla extra”: tre sorters frukt, två typer av mineralvatten, karameller, nötter, choklad, kaffe och te.

Hotellet har 10 rum med 23 bäddar så den är perfekt för en liten grupp eller ett team. Konferensrummet rymmer upp till tjugo personer på dagkonferens.

Kungsgården Långvind kan också erbjuda måltider för boende och konferensgäster i en mycket trivsam, smakfull och kulturell miljö. Hotellet är också känt för sin förstklassiga ”frukost med guldkant” som 2019 fick titeln ”Sveriges näst bästa frukost”.

Här kan du boka konferens på Kungsgården Långvind boende & konferens.

Frägsta Hälsingegård

Ett annat bra alternativ är Frägsta Hälsingegård, som ligger i hjärtat av Hälsingland och är omgiven av vacker natur. Denna hälsingegård med anor från 1800-talet drivs av familjen Rugolo som 2011 flyttade från Italien och inhyser också en välsmakande Italiensk restaurang samt 4 rum för de som vill ha övernattning.

Konferenslokalerna är perfekta för små grupper, upp till 25/35 personer beroende på salens uppsättning. De kan också erbjuda grupprum utöver själva salen så arbetet kan delas i mindre grupper. Perfekt för ledningsgrupper, kurser och konferenser.

Den Italienska restaurangen bjuder på en fantastisk smakupplevelse vilket gästernas betyg också skvallrar om. Hela 5.0 hos Tripadvisor. Här får man smaka på Italien och familjens passion till mat.

Frägsta Hälsingegård bokar du här.

Hölick Havsresort

Slutligen är Hölick Havsresort ett utmärkt val för grupper upp till 30 personer som vill uppleva någonting alldeles extra. Hotellet ligger vackert utmed hälsingekusten i en unik pplevelse nära natur, hav och stränder, utan avkall på bekvämligheter. 

Anläggningen med sina arkitektritade lagun-hus, lyxmöblerade Tipitält och Minichalets ger besökaren en känsla av att vara utomlands och standarden är mycket hög. Konferenslokalen ligger alldeles intill pool och spa-området, i anslutning till poolbar och restaurang. Här får din konferensgästerna en inspirerande och kreativ miljö med natur, design och avskildhet i fokus.

Här kan du boka din vistelse på Hölick Havsresort.

Så om du letar efter ett charmigt konferenshotell i Hudiksvall, se till att kolla in Kungsgården Långvind, Frägsta Hälsingegård och Hölick Havsresort. Vi garanterar att du inte kommer att bli besviken!